آجيل ارزان
خريد آجيل و بادام ارزان
خريد آجيل و پاپ كورن
خارجي ارزان آجيل و پسته ارزان
آجيل و خشكبار بسيار ارزان
18.12.1400
تخمين زده شده است كه يك سوم از كل مرگ و ميرهاي ناشي از سرطان در ايالات متحده را مي توان از طريق اصلاح رژيم غذايي مناسب، به ويژه با غني سازي رژيم غذايي با ميوه ها و سبزيجات، پيشگيري كرد، زيرا آنتي اكسيدان هاي و آجيل ارزان مختلف رژيم غذايي به عنوان عوامل پيشگيري كننده از سرطان قول قابل توجهي نشان داده اند. . كوركومين، جنستئين، رسور آترول و ليكوپن در پيشگيري از سرطان هاي پوست، پروستات، سينه و...با خطر كمتر بيماري قلبي عروقي در زنان مبتلا به ديابت نوع 2 مرتبط است. رژيم هاي غذايي غني از آجيل منجر به غلظت كمتر كلسترول تام و كلسترول ليپوپروتئين با چگالي كم (LDL) مي شود [7]. گياهخواران اغلب فشار خون كمتري نسبت به غير گياهخواران دارند. پترسن و همكاران بر اساس مطالعه خود روي 500 فرد سفيدپوست. [8] به اين نتيجه رسيدند كه گياهخواران و همچنين گياهخواران فشار خون سيستوليك و دياستوليك كمتري دارند و خطر ابتلا به فشار خون بالا نسبت به همه آجيل ارزان و چيزخواران كاهش مي يابد. در يك مطالعه پيگيري 18 ساله بر روي 93600 زن 25 تا 42 ساله از Nurses’ Health Study II كه در ابتدا سالم بودند، Cassidy و همكارانش. [9] يك رابطه معكوس بين دريافت بيشتر آنتوسيانين از ميوه هاي قرمز و آبي و خطر سكته قلبي مشاهده كرد و به خصوص توت فرنگي با كاهش همراه بود.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/12/18 ساعت: ۱۰ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان خريد پفيلا پنيري
28.11.1400
آجيل ارزان انجير خشك بالاترين ميزان (80.0%) مايكوتوكسين را در بين پنج گونه نمونه داشت. ميزان تشخيص AFB1، AFG1، BEA، T-2، AOH و AME همگي در انجير خشك بيشتر از چهار گونه نمونه ديگر بود. با اين حال، هيچ ENN در نمونه هاي انجير خشك يافت نشد. عزائز و همكاران (2015) ENN ها را در انجير خشك شناسايي كرد و موارد بالايي از ENA1 (50.0٪)، ENB (50.0٪) و ENB1 (50.0٪) را يافت. همانطور كه براي عناب خشك، 42.9٪ (15/35) نمونه ENB1 قابل تشخيص در محدوده 0.7-32.9 ميكروگرم كيلوگرم-1 داشتند. حداكثر سطح تشخيص ENB (247.3 ميكروگرم در كيلوگرم) بالاترين ميزان در بين 10 مايكوتوكسين موجود در عناب خشك بود. لونگان خشك بالاترين ميزان بروز AFG2 را در بين پنج نوع نمونه داشتند و هيچ بروز ATs يا OTA نداشتند. داده هاي قبلي در مورد آلودگي مايكوتوكسين در عناب خشك و لونگان خشك شده از كشورهاي ديگر ناچيز است زيرا اين دو انواع غذاها تقريباً منحصر به چين هستند. مطالعات داخلي در مورد آلودگي مايكوتوكسين بر روي عناب خشك و لونگان خشك به ندرت گزارش شده است. در مقابل، وجود مايكوتوكسين در كشمش، نوعي ميوه خشك توليد شده در سراسر جهان، به طور گسترده گزارش شده است. وي و همكاران (2017) 19.3 درصد از كشمش حاوي OTA را در محدوده 0.17-8.8 ميكروگرم در كيلوگرم در 1 يافت، و هيچ يك از نمونه ها از حداكثر سطح تعيين شده توسط اتحاديه اروپا (10 ميكروگرم كيلوگرم در 1) فراتر نرفت (EC 2006). هان و همكاران (2016) سطوح بالاتر آلودگي OTA (56.5٪) را با محدوده 0.4-65.7 ميكروگرم كيلوگرم در 1 در كشمش چين گزارش كرد و 15.6٪ نمونه هاي مثبت را بيش از حداكثر حد اتحاديه اروپا (EC 2006) يافت. در اين مطالعه، هيچ يك از نمونههاي كشمش به سطوح OTA بيش از حداكثر حد مجاز اتحاديه اروپا آلوده نشدند. آجيل ارزان
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/28 ساعت: ۰۹ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان خريد چيپس با طعم مرغ
27.11.1400
آجيل ارزان كه در ميان ENN هاي در حال ظهور بالاترين بود. تولوسا و همكاران (2013) ENN ها را در ميوه هاي خشك و آجيل مورد مطالعه قرار دادند و دريافتند كه نمونه ها با ENB در سطوح 14.610 ميلي گرم در كيلوگرم آلوده بودند و ENA برجسته ترين ENN موجود در آجيل (45.2٪) بود. AME رايج ترين ATهاي يافت شده در 18.0 درصد از نمونه ها و حداكثر مقدار تشخيص AOH (142.9 ميكروگرم در كيلوگرم) بالاترين ميزان در بين سه AT بود. وي و همكاران (2017) AT ها را در ميوه هاي خشك چين بررسي كردند و دريافتند كه TEN رايج ترين AT ها (20.5٪) با حداكثر مقدار تشخيص 1 032.6 ميكروگرم در كيلوگرم در 1 است كه بسيار بيشتر از مطالعه فعلي (32.9 ميكروگرم در كيلوگرم) بود. -1).43.6 درصد از نمونههاي آجيل با مايكوتوكسينها شناسايي شدند و بروز AME در آجيل بالاترين (23/133) و به دنبال آن AFB2 (20/133) و AOH (19/133) بود. يكي از نمونههاي آجيل (شاه بلوط) با AFB1 در سطح 39.3 ميكروگرم كيلوگرم در 1 آلوده بود كه از حداكثر حد تعيينشده توسط چين (GB2761-2017 2017) و اتحاديه اروپا (EC 2006) فراتر رفت. همانطور كه قبلاً گزارش شد، 58 دانه كاج همگي به AF آلوده بودند كه بيش از حداكثر حد قابل تحمل 4 ميكروگرم در كيلوگرم تعيين شده توسط اتحاديه اروپا تعيين شده بود (Sharma et al. 2015). دو نمونه آجيل آلوده به OTA گزارش شده توسط شارما و همكاران وجود داشت. (2015)، اما OTA در مطالعه حاضر در آجيل يافت نشد. با در نظر گرفتن آلودگي AT در آجيل، TEN، AOH و AME به ترتيب با درصدهاي 8.3، 14.3 و 17.3 درصد، با سطوح آلودگي از 0.7 تا 32.9 ميكروگرم در كيلوگرم در 1، از 1.4 تا 142.9 ميكروگرم در كيلوگرم در كيلوگرم شناسايي شدند. به ترتيب به 110.5 ميكروگرم در كيلوگرم-1 رسيد. داده هاي محدودي در مورد آلودگي آجيل به AT گزارش شده است، در حالي كه بيشتر گزارش ها بر آلودگي ميوه ها و محصولات آنها به AT تاكيد كرده اند. آجيل ارزان
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/27 ساعت: ۱۸ توسط:ajilbehtarinshafa :
در ميان همه ميوه ها، ميوه هاي توت غني ترين آنتي اكسيدان هستند. آنتوسيانين ها يك رنگدانه محلول در آب هستند كه بيشتر در پوست ميوه هاي توت يافت مي شود. اگرچه ميوههاي توت به طور كلي حاوي مقادير كمي كاروتنوئيد هستند، اما chokeberry سرشار از بتاكاروتن، ليكوپن و ساير كاروتنوئيدها است. در جدول 12.10 تركيبات آنتي اكسيداني فنلي و آنتوسيانين هاي موجود در ميوه هاي مختلف توت، همانطور كه توسط Szajdek و Borowska [31] گزارش شده است، فهرست شده است. گيلاس، به خصوص گيلاس شيرين، داراي مواد مغذي غليظي است (برخي از آنها آنتي اكسيدان نيز هستند)، از جمله آنتوسيانين، كورستين، هيدروكسي سينامات، پتاسيم، فيبر، ويتامين C، كاروتنوئيدها و ملانين. اين اجزاي زيست فعال گيلاس خطر بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت، بيماري هاي التهابي و بيماري آلزايمر را كاهش مي دهد [32]. آجيل ارزان توت آكاي ميوه نخل آكاي است كه به طور سنتي در برزيل مصرف مي شود، اما در ساير كشورها محبوبيت پيدا مي كند زيرا اين ميوه داراي مواد شيميايي آنتي اكسيداني بسيار بالايي است. در يك مطالعه، نويسندگان مشاهده كردند كه ظرفيت آنتي اكسيداني خون در داوطلبان پس از مصرف آب آكاي و نخل دو يا سه برابر افزايش يافت [33]. علاوه بر انواع توت ها، ميوه هايي با ظرفيت آنتي اكسيداني بالا عبارتند از سيب، زردآلو، آووكادو، گيلاس، گريپ فروت، انگور، گواوا، ليمو، پرتقال، هلو، گلابي، آلو، كشمش و انار.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/25 ساعت: ۱۶ توسط:ajilbehtarinshafa :
ظرفيت آنتي اكسيداني كنگر فرنگي پس از پخت، به ويژه پس از بخارپز (تا 15 برابر افزايش) و جوشاندن (تا 8 برابر افزايش) به شدت افزايش يافت. آجيل ارزان اثر مشاهده شده احتمالاً به دليل نرم شدن ماتريكس و دسترسي بيشتر به تركيبات آنتي اكسيداني
پس از پختن بود. نويسندگان به اين نتيجه رسيدند كه روش هاي معمول پخت و پز مي تواند ارزش غذايي سبزيجات را افزايش دهد. 12.4.2ميوه هاي غني از آنتي اكسيدان
خوردن روزانه ميوه ها براي سلامتي بسيار مفيد است زيرا ميوه ها منبع غني از ويتامين ها و مواد معدني و همچنين تركيبات آنتي اكسيداني پلي فنلي هستند. ميوه هايي كه معمولا در ايالات متحده مصرف مي شوند عبارتند از سيب، زردآلو، موز، گيلاس، گريپ فروت، انگور، كيوي، ليمو، ليموترش، انبه. شليل، 222 فصل 12: ميوه ها، سبزيجات و آجيل جدول 12.10 تركيبات آنتي اكسيداني فنلي و آنتوسيانين ها (آنتي اكسيدان ها) ميوه هاي مختلف توت
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/25 ساعت: ۱۵ توسط:ajilbehtarinshafa :
رايج ترين آنتي اكسيدان كاروتنوئيدي است. ساير كاروتنوئيدهاي اصلي عبارتند از ليكوپن (در گوجه فرنگي فراوان)، لوتئين، بتا كريپتوكسانتين، زآگزانتين و آستاگزانتين. كاروتنوئيدها رنگدانه هاي اصلي مسئول رنگ برخي از ميوه ها و سبزيجات هستند. ليكوپن مسئول رنگ قرمز گوجه فرنگي قرمز و ساير ميوه ها مانند هندوانه، پاپايا، گريپ فروت صورتي، زردآلو و گواوا صورتي است.آجيل ارزان بتاكاروتن در بسياري از غذاهاي نارنجي نيز يافت مي شود. لوتئين كه بيشتر به خاطر ارتباطش با چشم هاي سالم شناخته مي شود و در شبكيه چشم يافت مي شود، به وفور در سبزيجات سبز رنگ مانند سبزي، اسفناج و كلم پيچ يافت مي شود. لوتئين در زرده تخم مرغ و چربي حيواني نيز وجود دارد. بتا كريپتوكسانتين در پاپايا، سيب، زرده تخم مرغ و كره يافت مي شود. زآگزانتين يك رنگدانه قرمز رنگ است كه مسئول رنگ قرمز ماهي سالمون است. نيز يافت مي شود.
در ماهي قزل آلا، ميگو، كريل و خرچنگ [14]. ويتامين E مخلوط پيچيده اي از هشت تركيب (چهار توكوفرول و چهار توكوترينول) است. با اين حال، α-توكوفرول رايج ترين است. آنتي اكسيدان هاي عمده موجود در گياهان در جدول 12.4 خلاصه شده است.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/23 ساعت: ۱۲ توسط:ajilbehtarinshafa :
اين تركيبات اغلب به طور طبيعي به صورت مزدوج به شكل گليكوزيله يا استري وجود دارند. بيش از 80 قند با فلاونوئيدها مرتبط است. سبزيجات به دليل تركيبات آنتوسيانيدين است، در حالي كه فلاونوئيدهاي اصلي موجود در سيب كوئرستين، اپي كاتچين و سيانيدين هستند [12]. تركيبات فنلي متابوليت هاي ثانويه گياهان هستند و به عنوان دفاعي در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشيد و همچنين در برابر برخي عوامل بيماري زا استفاده مي شوند. آجيل ارزان تحقيقات گسترده نشان مي دهد كه اين تركيبات مي توانند در برابر سرطان، بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت، فشار خون بالا، آسم و حتي عفونت در صورت مصرف فراوان از طريق ميوه ها و سبزيجات محافظت كنند. ميوه هايي مانند انگور، گلابي، گيلاس و انواع توت ها سرشار از اين تركيبات هستند و ممكن است تا 200 300 ميلي گرم تركيبات پلي فنلي در هر 100 گرم ميوه تازه داشته باشند. به طور معمول، يك ليوان شراب قرمز يا يك فنجان چاي ممكن است حاوي بيش از 100 ميلي گرم از اين تركيبات باشد. حبوبات و شكلات نيز سرشار از آنتي اكسيدان هستند. بيش از 8000 تركيب پلي فنلي مشخص شده است.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/23 ساعت: ۱۰ توسط:ajilbehtarinshafa :
تركيبات حاوي نيتروژن، تركيبات آلي گوگردي، فيتواسترول ها و كاروتنوئيدها طبقه بندي كرد. تركيبات فنلي از يك يا چند حلقه معطر با يك يا چند گروه هيدروكسيل در ساختار شيميايي تشكيل شدهاند و بهعنوان اسيدهاي فنوليك، فلاونوئيدها، استيلبن، كومارين و تاننها طبقهبندي ميشوند. اسيدهاي فنوليك را مي توان به دو گروه تقسيم كرد: هيدروكسي بنزوئيك اسيد و مشتقات هيدروكسي سيناميك اسيد. آجيل ارزان در ميان ميوه هاي رايج، زغال اخته وحشي و شاه توت حاوي بيشترين ميزان تركيبات فنلي هستند و به دنبال آن انار، زغال اخته، آلو، تمشك و توت فرنگي قرار دارند. فلاونوئيدها يكي از بزرگترين گروه هاي تركيبات فنلي در غذاهاي گياهي هستند. اين دسته پيچيده از تركيبات معمولاً داراي ساختاري عمومي است كه شامل دو حلقه معطر (حلقه A و B) است كه توسط سه كربن كه معمولاً يك حلقه هتروسيكليك اكسيژن دار يا حلقه C هستند به هم متصل شده اند. بر اساس تفاوت در ساختار حلقه C هتروسيكليك، اين تركيبات به عنوان فلاونول ها، فلاون ها، آنتوسيانيدين ها و ايزوفلاونوئيدها طبقه بندي مي شوند.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/21 ساعت: ۱۶ توسط:ajilbehtarinshafa :
بيش از 25000 ماده غذايي فعال زيستي در رژيم غذايي وجود دارد آجيل ارزان و بسياري از اين تركيبات نقشي در اصلاح بسياري از فرآيندهاي مرتبط با بيماري هاي مختلف ايفا مي كنند. بيشتر تركيبات فعال زيستي موجود در رژيم غذايي معمولي از گياهان مشتق شده اند و اين مواد شيميايي در مجموع فيتوكميكال ناميده مي شوند. اكثر مواد شيميايي گياهي نيز آنتي اكسيدان هستند. فرض بر اين است كه اين آنتي اكسيدان هاي منشاء گرفته از غذاهاي مختلف مي توانند در داخل بدن به عنوان تركيبات مجزا نيز عمل كنند و خاصيت آنتي اكسيداني خود را با خنثي كردن اكسيژن فعال يا تركيبات نيتروژن فعال و كمك به دفاع اعمال كنند.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/21 ساعت: ۱۲ توسط:ajilbehtarinshafa :
كارآزماييهاي باليني زيادي براي بررسي اينكه آيا مصرف مكملهاي آجيل ارزان آنتياكسيداني علاوه بر يك رژيم غذايي سالم در پيشگيري مفيد است يا خير انجام شده است.ب يماري هاي قلبي عروقي و سرطان تا به امروز، نتايج اين كارآزماييهاي باليني هيچ مزيت ديگري از مصرف مكملهاي آنتي اكسيداني در پيشگيري از بيماري نشان نداده است. در مقابل، مصرف بيشتر ويتامين E و بتاكاروتن ممكن است با افزايش مرگ و مير باعث آسيب شود. شواهد انباشته نشان ميدهد كه گونههاي فعال اكسيژن كه باعث استرس اكسيداتيو ميشوند نيز يك عملكرد فيزيولوژيكي ضروري را ايفا ميكنند، به عنوان مثال، در ارتباط سلول به سلول و ساير عملكردهاي
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/20 ساعت: ۱۴ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان مشكل گشا و 4 پسته در بسته!,
همه ي ما ميدانيم كه فاكتورهاي مهمي براي سلامتي و طول عمر بيشتر انسان دخيل اند. از جمله اين فاكتورها ميتوان به ورزش، خواب كافي، تغذيه مناسب و سالم و آرامش و عدم استرس اشاره كرد. در اينجا ميخواهيم به نقش تغديه و آجيل ارزان بپردازيم. هر چه شما از مواد خواراكي با نمك و روغن و شكر كمتر استفاده كنيد برايتان مفيدتر است.. اما در كنار غذا همه ي ما روزانه به خواراكي هايي بعنوان ميان وعده نياز داريم. هر كس بنا به سليقه ميتواند چند نوع از مغزيجات را تركيب كرده و يك آجيل خوشمزه درست كند. قديمي ها يك آجيل بسيار معروف داشتند به نام نخودچي كشمش كه هميشه هم داخل كيف مادربزرگ ها يافت ميشد. هر وقت هم نذري داشتند به نخودچي و كشمش، نقل پيرزن و چندتا پسته در بسته اضافه ميكردند. اسم اين آجيل ارزان ميشد آجيل مشكل گشا. مادربزرگ پلاستيك هاي كوچك و ظرف آجيل مشكل گشا را كنارش ميگذاشت و مشغول بسته بندي ميشد. كمتر پيش مي آمد كه از پياله يا قاشق و اين اسباب استفاده كند. دستش پياله اش بود، يك مشت از آجيل برميداشت و داخل هر كدام از مشماهاي كوچك يك مشت آجيل ميريخت. اما باور كنيد اگر بسته ها را وزن ميكرديد با تفاوت خيلي جزيي همه هم وزن بودند. خدا بركتش دهد انگار دستش ترازو بود! طرف ديگر مادربزرگ يك پارچه سبز رنگ بود كه خودش قبلا از يكي از سفرهاي زيارتي اش آورده بود. آن پارچه را با قيچي بصورت نوارهاي باريك درمي آورد. بعد آن مشماهاي آجيل مشكل گشا را با اين نوار سبز رنگ مي بست. آجيل ارزان قيمت مشكل گشاي مادربزرگ خيلي زود حاجت هاي بزرگي را برآورده ميكرد. نميدانم يا مادربزرگ خلوص نيت زيادي داشت. و از سر خودنمايي نذري پخش نميكرد. يا آجيل مشكل گشا ارگانيك و عاري از مواد شيميايي و ناخالصي بود.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/11/7 ساعت: ۱۲ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان بادام زميني دو آتيشه
30.10.1400
داده هاي بروز مايكوتوكسين با استفاده از SAS (نسخه 9.2) تجزيه و تحليل شد و به عنوان مقادير ميانگين انحراف استاندارد گزارش شد. با توجه به معيارهاي نشان داده شده در EFSA (2010)، به داده هاي سانسور شده چپ (آجيل ارزان) مقادير نصف حد تشخيص (1/2LOD) براي ارزيابي قرار گرفتن در معرض رژيم غذايي مايكوتوكسين اختصاص داده شد. اين بدترين سناريويي است كه ممكن است ميزان آلودگي و قرار گرفتن در معرض را بيش از حد برآورد كند. با اين حال، سناريوهاي پيشنهادي ديگر، مانند در نظر گرفتن داده هاي سانسور شده چپ به عنوان صفر، مي تواند قرار گرفتن در معرض واقعي را دست كم بگيرد (Quiles et al. 2016).ارزيابي نقطه، مصرف غذا و ساير محاسبات با استفاده از Microsoft Office Excel 2007 انجام شد. تحليل احتمالي با استفاده از بسته نرم افزاري @RISK، نسخه شبيه سازي شد. 5.5 (مايكروسافت، ايالات متحده آمريكا). تابع بهترين برازش نرم افزار @Risk براي انتخاب بهترين توزيع احتمالي برازش تمام غلظت هاي مايكوتوكسين اعمال شد و يك مدل احتمالي كامل (شبيه سازي مونت كارلو) انجام شد.داده هاي وقوع مايكوتوكسين در جدول 3 خلاصه شده است. نتايج نشان داد كه تمام 15 مايكوتوكسين موجود بوده و 47.6% (111/233) از نمونه ها آلوده بودند. دو نمونه براي AFB1 (40.7 و 384.1 ميكروگرم در كيلوگرم) مثبت بود كه از حداكثر استانداردهاي سطح قابل تحمل چين (GB2761-2017 2017) و اتحاديه اروپا (EC 2006) فراتر رفت. نرخ هاي بالاتر از استاندارد در مطالعات مشابه قبلي گزارش شده است. به عنوان مثال، Luttfullah و Hussain (2011) گزارش كردند كه هفت نمونه ميوه خشك و آجيل مثبت (9.3٪) در سطوح بالاتر از حد پيشنهادي اتحاديه اروپا با AFB1 آلوده شده بودند. Karaca و Nas (2006) آلودگي AFs را در انجير خشك تركيه بررسي كردند و نشان دادند كه نمونههاي مثبت آلوده به AFs بين 117.9 تا 471.9 ميكروگرم در كيلوگرم در كيلوگرم بود.همه پنج نوع نمونه داراي تشخيص يك تا چهار AF مختلف بودند. انجير خشك بروز هر چهار AF را داشت،انگورهاي خشك به ميزان 16 درصد به AFB1 و AFB2 آلوده شدند. به عنوان TCs، ZEA و T-2 با كمترين فركانس در سطوح 1.8-49.3 و 2.8-7.0 ميكروگرم در كيلوگرم به ترتيب شناسايي شدند. ) آجيل ارزان) ميزان بروز ENB1 (12.9٪) بالاترين بود و سطوح آلودگي آن از 0.1 تا 134.0 ميكروگرم در كيلوگرم در محدوده بود. حداكثر سطح تشخيص ENB بود
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/10/30 ساعت: ۱۴ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان بادام زميني دو آتيشه
آجيل ارزان
آجيل ارزان
29.10.1400
كه در آن، C ميانگين غلظت هر مايكوتوكسين است كه به صورت ميكروگرم كيلوگرم-1 بيان ميشود. K مصرف كالا (g d-1) و bw وزن بدن است. داده هاي وزن بدن براي جمعيت بالغ مرد و زن به ترتيب 18/66 و 05/56 كيلوگرم در نظر گرفته شده است (هو و همكاران 2014). ميانگين غلظت مايكوتوكسين با در نظر گرفتن تمام دادههاي آلودگي از جمله نمونههاي مثبت و منفي محاسبه شد.شناسايي خطر مايكوتوكسين ها ميزان مصرف روزانه قابل تحمل (TDI) مقداري است كه توسط آژانس هاي مربوطه (EFSA، سازمان ايمني غذاي اروپا؛ JECFA، كميته مشترك FAO/WHO در مورد افزودني هاي غذايي) تعيين مي شود و مقدار ماده اي را كه مي توان مصرف كرد را نشان مي دهد. در طول يك عمر بدون خطر براي سلامتي (كويلز و همكاران 2016). توصيف خطر سلامتي هر مايكوتوكسين (% TDI مربوطه) با مقايسه EDI با TDI انجام شد (Azaiez et al. 2015): %TDI=(EDI/TDI)×100 %TDI<100 سطح مواجهه قابل تحمل و %TDI>100 سطح غيرقابل تحمل را نشان مي دهد. مقادير TDI ايجاد شده براي OTA، ZEA و T-2 170، 250 و 60 نانوگرم در كيلوگرم وزن بدن در روز است (JECFA 2001؛ EFSA 2010، 2014). براي مايكوتوكسين هاي غير ژنوتوكسيك، ENN ها و BEA، هيچ سطح TDI يا مصرف موقت قابل تحمل روزانه (PTDI) به دليل فقدان مطالعات قطعي در مورد سميت آنها در شرايط آزمايشگاهي موجود نيست، بنابراين سهم آنها در ارزيابي خطر توسط مقادير TDI براي ساير مايكوتوكسينهاي فوزاريوم، مانند DON (1000 نانوگرم كيلوگرم-1 وزن بدن در روز) ايجاد شد (JECFA 2001؛ Quiles et al. 2016). براي ATها (AOH، AME و TEN)، يك دسته مايكوتوكسين غير ژنوتوكسيك ديگر كه مقادير TDI هنوز براي آن مشخص نشده است، يك مقدار فرضي (100 نانوگرم كيلوگرم-1 وزن بدن در روز) اعمال شد (Rodríguez-Carrasco et al. 2013). .AFB1 و مخلوطي از AFs توسط آژانس بينالمللي تحقيقات سرطان (IARC 1993؛ 2013) به عنوان مواد سرطانزاي انساني طبقهبندي شدهاند و هيچ دوز آستانهاي تعيين نشده است. چندين گزارش رويكرد حاشيه قرار گرفتن در معرض (MoE) را براي شناسايي خطر مايكوتوكسين هاي ژنوتوكسيك و سرطان زا مانند AF توصيه كرده اند.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/10/29 ساعت: ۱۲ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان خريد چيپس ساده
آجيل ارزان
آجيل ارزان
28.10.1400
نمونه هاي آسياب شده با وزن مخصوص (7.5 گرم براي آجيل كاج، 10.0 گرم براي لونگ، گردو، كشمش و شاه بلوط خشك، 12.5 گرم براي انجير خشك، بادام و فندق، و 15.0 گرم براي عناب خشك) در سانتريفيوژ PTFE 50 ميلي ليتري قرار داده شدند. . مخلوط 10 ميلي ليتري از استونيتريل و اسيد سيتريك (10 ميلي مول اسيد سيتريك در هر ليتر استونيتريل) به لوله هاي 50 ميلي ليتري اضافه شد و به مدت 3 دقيقه تكان داده شد. سپس 1 گرم NaCl و 4 گرم MgSO4 بي آب اضافه شد و مخلوط بلافاصله به مدت 1 دقيقه تكان داده شد. لوله ها در 9000 rmin-1 به مدت 5 دقيقه سانتريفيوژ شدند. سپس 5 ميليليتر از لايه استونيتريل به لولههاي سانتريفيوژ 15 ميليليتري حاوي 300 ميليگرم جاذب C18 منتقل شد و پس از تكان دادن به مدت 1 دقيقه، مايع رويي از فيلتر نايلوني فيلتر شده و به ويالهاي نمونه منتقل شد.15 مايكوتوكسين با استفاده از سيستم Waters Acquity UPLC همراه با طيفسنج جرمي چهار قطبي سهگانه Waters Xevo TQ تجزيه و تحليل شدند. فاز متحرك A استونيتريل و فاز متحرك B 0.5٪ اسيد فرميك در آب با 10 ميلي مول L-1 اسيد سيتريك بود. گراديان خطي زير استفاده شد: 0.0-1.0 دقيقه، 5٪ A. 1.0-3.2 دقيقه، 5-50٪ A. 3.2-5.4 دقيقه، 50-95٪ A. 5.4-7.7 دقيقه، 95% A; 7.7-8.0 دقيقه، 95-5٪ A. دماي ستون در 40 درجه سانتيگراد حفظ شد. طيف سنج جرمي مجهز به منبع يونيزاسيون الكترواسپري (ESI) بود و در دو حالت يون مثبت و منفي با پارامترهاي زير كار مي كرد: ولتاژ مويرگي 0.5 كيلو ولت، دماي منبع 150 درجه سانتي گراد، دماي جداسازي 500 درجه سانتي گراد، و گاز و نبولايزر desolvation. گاز (N2) به ترتيب در 800 و 50 Lh-1 تنظيم شد. كمي سازي با استفاده از حالت نظارت بر واكنش چندگانه (MRM) انجام شد. شرايط MS/MS 15 مايكوتوكسين در جدول 1 ارائه شده است. روش تحليلي قبلاً در آزمايشگاه ما بهينه شده بود (وانگ و همكاران 2017). بر اساس دستورالعملهاي تصميم كميسيون اتحاديه اروپا، 2002/657/EC (EC 2002)،
آجيل ارزان خريد چيپس پنير فرانسه
آجيل ارزان
آجيل ارزان
28.10.1400
ما يك روش تحليلي با پارامترهاي اعتبارسنجي مشابه، مانند حد تشخيص (LOD)، حد كميت (LOQ)، خطي (r2) توسعه داديم.محدوده اثرات ماتريكس (ME)، بازيابي و انحراف استاندارد نسبي (RSD)، براي ارزيابي سطوح آلودگي مايكوتوكسين. LOD و LOQ به ترتيب از 0.05 تا 1.00 ميكروگرم در كيلوگرم و از 0.10 تا 5.00 ميكروگرم در كيلوگرم در كيلوگرم متغير بودند. همه مايكوتوكسين ها خطي بودن خوبي از خود نشان دادند (r2>0.9981). بر اساس كميسيون اروپا (EC 2002) از بازيابي ها و RSD ها براي منعكس كردن دقت روش با افزودن محلول كاري استاندارد مخلوط به نمونه هاي خالي در سه سطح (LOQ، 10LOQ و 100LOQ) استفاده شد. مقادير RSD در محدوده 5.88 تا 17.30 براي درون روز و 2.07 تا 9.31 براي تجزيه و تحليل بين روز بود و مقادير بازيابي تجربي از 80.9 تا 110.7 درصد متغير بود. همه اين مقادير در محدوده قابل قبول معيارهاي اتحاديه اروپا هستند (EC 2002). با توجه به محدوده ME، افزايش يون (> 100٪) و سركوب يون (<100٪) هر دو مشاهده شد. بنابراين، منحني هاي كاليبراسيون همسان با ماتريس براي به حداقل رساندن اثرات ماتريس براي كمي سازي موثر استفاده شد. اطلاعات دقيق اعتبارسنجي و عملكرد روش در جدول 2 نشان داده شده است. بر اساس داده هاي صادر شده توسط وانگ و همكاران. (2015). براي دادههاي مصرف لونگان خشك و انجير خشك، 0.5 گرم در روز از پايگاهداده سيستم نظارت بر محيط زيست جهاني - برنامه پايش و ارزيابي آلودگي مواد غذايي (GEMS/Food) ارجاع شد كه بر اساس اندازه جمعيت كشور گزارشدهنده وزن شد (Ji) و همكاران 2017).طبق گزارش Qi (2015) براي كشمش، چيني ها در سال 2015 16.50 ميليون تن مصرف كردند و چين بر اساس داده هاي جمعيت صادر شده توسط اداره آمار دولتي چين (NBSC 2017) در سال 2015، 13.75 ميليارد نفر داشت. بنابراين، سرانه مصرف تقريبي سالانه كشمش 1200 گرم بود كه با تقسيم مصرف كشمش بر اندازه جمعيت محاسبه شد، و مصرف سرانه روزانه 3.29 گرم در روز بود، كه بر اساس مصرف سرانه كشمش سالانه تقسيم بر مجموع روزها در سال (365 روز(
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/10/28 ساعت: ۱۵ توسط:ajilbehtarinshafa :
آجيل ارزان را بمنظور سلامت بصورت روزانه مصرف كنيد. از ديگر مزاياي مصرف تخم كدو ميتوان به موارد ذيل استفاده كنيد. اين يك فنجان ازمغزآجيل را پودر كرده و با يك زرده تخم مرغ قاطي و مقداري روغن زيتون قاطي كرده. تا پماد خميري شكل بوجود بيايدوآنرا ۱۵ دقيقه برروي پوست ماليده و سپس بشوريد تا پوستتان شفاف و صاف شود. همچنين يكي ديگر از خواص اين آجيل تنظيم كلسترول خون است. همچنين تخم كدو داراي مس است كه باعث افزايش شمارش گلبولهاي قرمز شده و تبادلات گازهاي خون را تسريع ميكند. همچنين اين تخمه حاوي مقدار پائين سديم است كه باعث كاهش فشار خون ميشود. اين آجيل ارزان باعث رفع مشكلات مثانه و مجاري ادراري ميگردد. همچنين عصاره اين تخمه همراه با آب اثرات آنابوليك بر روي ماهيچه هاي لگن داردهمچنين سبب مهار آنزيم ارومتاز ميگردد.
همچنين مواد عصاره آن در آب به گيرنده اندروژن موجود در ماهيچه لگني متصل شده و سبب تقويت ماهيچه لگن ميشود. اين تخمه با افزايش ترشح انسولين و سطح آنرا در خون بالا برده لذا باعث كاهش استرس اكسيداتيو ميگردد. و به اين خاطر به حضور فنول ها ، فلانوييد و ساپونين ها كمك ميكند كه موجب تنظيم قند خون ميشود. همچنين تخم كدو بخاطر وجود عنصر روي در آن كيفيت اسپرم ها را بالا برده و باعث افزايش باروري ميشود. همچنين اسپرم ها را در مقابل شيمي درماني و بيماري هاي خود ايمني مصون نگه ميدارد. اين تخمه همچنين علائم هايپرپلازي خوشخيم پروستات (BPH) را كاهش ميدهد. اين بيماري باعث بزرگ شدن پروستات و اختلال در ادرار ميگردد. همچنين مصرف تخم كدو بخاطر داشتن روي فراوان براي زنان بسيارمفيد است و باعث بهبودرشد جنين در دوران بارداري ميشود. اين آجيل ارزان حاوي مقدار بالايي فيتو استروژن كه باعث افزايش كلسترول HDL ميشود. كه باعث كاهش فشارخون، گرگرفتگي، دردمفاصل وسايرعلايم دردآورناشي ازيائسگي ميگردد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/10/14 ساعت: ۲۳ توسط:ajilbehtarinshafa :